Karatay Belediyesi'nden YKS hazırlık öğrencilerine motivasyon

Karatay Belediyesi'nden YKS hazırlık öğrencilerine motivasyon

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi iş birliğiyle düzenlediği motivasyon seminerleriyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlık öğrencilerini destekliyor.

Konya'nın Karatay ilçesinde, Karatay Belediyesi ve Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi iş birliğinde YKS'ye hazırlık öğrencilerine yönelik "Başarıya Götüren Navigasyon" adlı motivasyon seminerleri başladı. Belediye, eğitim ve gençlik alanındaki projeleriyle gençlerin yanında yer alarak, sınavlara hazırlık sürecinde destek oluyor.

Seminerlerin ilki, Necmettin Erbakan Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ali Bozgedik'in sunumuyla gerçekleşti. Bozgedik, "YKS İçin Yalnızca Motivasyon Yetmez" sloganıyla öğrencilere sınavı, hazırlık sürecini ve başarıya ulaşmak için izlenmesi gereken aşamaları anlattı.

Seminerde konuşan Bozgedik, Karatay Belediyesi'nin gençlere yönelik bilim ve teknoloji alanındaki hizmetlerine vurgu yaparak, belediyenin bu alandaki başarılarını övdü. Gençlere çağın getirdiklerini takip etme çağrısında bulunan Bozgedik, zorluklarla karşılaşıldığında mücadele ruhunu kaybetmemeyi önemli bir unsuru olarak belirtti.

Seminerlerin düzenlenmesine katkı sağlayan Karatay Belediyesi'ne teşekkür eden Bozgedik, gençlere, merkezin sunduğu imkanları sık sık kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, gençlere hayatlarına dokunacak projeler üretme konusundaki önemlerini vurguladı. Başkan Kılca, gençlere başarılar dileyerek, Karatay Belediyesi'nin gençlerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Program kapsamında düzenlenen seminerlerin devam edeceği ve sınav hazırlık sürecinde öğrencilere rehberlik etmeye devam edileceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.