Karatay Belediyesi'nden Dayanışma Rüzgarı: İftara 5 Kala

Karatay Belediyesi'nden Dayanışma Rüzgarı: İftara 5 Kala

Karatay Belediyesi, Ramazan ayında "İftara 5 Kala" projesiyle evlerine yetişemeyen veya çalışan vatandaşlara iftarlık ikramında bulunuyor, birlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor.

Karatay İlçe Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ve paylaşma kültürünü yaşatmak için "İftara 5 Kala" projesini başlattı. İlçenin farklı noktalarında evlerine iftara yetişemeyen veya iftar saatinde çalışan vatandaşlara destek olmak amacıyla harekete geçen belediye ekipleri, içerisinde hurma, su, kek, meyve suyu ve ıslak mendilden oluşan iftariyelik paketleri dağıtıyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle geldiğini vurgulayarak, belediye olarak bu güzel atmosferi yaşatmak ve yaşamak için çaba harcadıklarını belirtti. Başkan Kılca, özellikle trafik yoğunluğunun olduğu saatlerde yolda kalan sürücüler ve otobüs yolcularına destek olmanın önemine dikkat çekti.

Proje kapsamında sadece yetişkinlere değil, ilçedeki Kur'an kurslarında eğitim alan minikleri de unutmayan Karatay Belediyesi, tüm kursları ziyaret ederek 4-6 yaş aralığındaki çocuklara da iftariyelik ikramında bulundu.

Karatay Belediyesi'nin bu dayanışma ve paylaşma çabaları, ilçe sakinleri tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Ramazan'ın manevi atmosferini yaşamak ve paylaşma kültürünü pekiştirmek adına yapılan bu destekler, Karatay'da birlik ve beraberliğin simgesi haline geliyor.

Karatay Belediyesi'nden Dayanışma Rüzgarı: İftara 5 Kala

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.