Karaman’da sportif yetenek taraması başladı

Karaman’da sportif yetenek taraması başladı

KARAMAN (AA) - Karaman'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler, okulları gezerek yetenekli öğrencileri keşfetmek...

KARAMAN (AA) - Karaman'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler, okulları gezerek yetenekli öğrencileri keşfetmek için çalışma başlattı.

Bu kapsamda Karaman Merkez Anadolu Lisesi ve Makbule Orman Ortaokulunda badminton branşında yapılan yetenek taramasından sonra, basın mensuplarına açıklamada bulunan İl Müdürü Hayati Kısacık, yetenek taramalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerin farklı okullarda ve farklı branşlarda yetenekli sporcuları keşfetmeye devam ettiğini ifade eden Kısacık, şunları kaydetti:

"Amacımız, spor yeteneği olan öğrencileri tespit ederek, yetenekli oldukları spor branşlarına kanalize etmektir. Okulları gezerek form dağıtan ve öğrencilere görsel tarama yapan antrenörlerimiz, sporda başarı çıtasını yükseltmek ve daha fazla gence ulaşmak için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Karaman’da spor altyapısını geliştirmek, yetenekli gençleri Türk sporuna kazandırmak ve milli takımlarımızın altyapısına katkı sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı