Karaman'da okul müdürleri ile yeni eğitim öğretim yılı toplantısı yapıldı

Karaman'da okul müdürleri ile yeni eğitim öğretim yılı toplantısı yapıldı

KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, okul müdürleri ile yeni eğitim öğretim yılı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.İl...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, okul müdürleri ile yeni eğitim öğretim yılı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Güzel Sanatlar Lisesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Türkiye'nin zor bir süreci geride bıraktığını söyledi.

Okul yöneticilerinin öğretmen ve öğrenci odaklı çalışması gerektiğini ifade eden Sultanoğlu, "Sabah öğrencinizi ve öğretmeninizi kapıda karşılarsanız ve her akşam çıkışta yine onları kapıdan gönderirseniz iyi bir iletişim ortamı oluşturmuşsunuz demektir. Bu ortam da başarıyı kendiliğinden getirecektir." dedi.

Yöneticilere öğrenci ve öğretmenlerle daha fazla vakit geçirmelerini tavsiye eden Sultanoğlu, "Yönetici ve öğretmeler olarak bizim görevimiz daha kaliteli ve daha donanımlı bireyler yetiştirmektir. Halkına refah getirmeyi, topluma yararlı olmayı düşünen, ülkemizin ve dünyanın barışı ve mutluluğu için çaba gösteren bir nesil yetiştirmemiz lazım." diye konuştu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler