Karaman’da "Kıraathaneler Aslına Dönüyor" projesi

Karaman’da "Kıraathaneler Aslına Dönüyor" projesi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, "Kıraathaneler Aslına Dönüyor" projesi kapsamında kent merkezindeki bir kıraathanede kitap okuma etkinliği düzenledi

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Bakanlığının "Kıraathaneler Aslına Dönüyor" projesi kapsamında kent merkezinde bulunan bir kıraathanede kitap okuma etkinliği düzenledi.
Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Osmanlı dönemindeki kıraathane kültürünü yeniden canlandırma ve kıraathanelerin asıl amacını hatırlatmak amacıyla kitap okuma faaliyetleri düzenlediklerini belirtti.
Halkta, kitap okumanın önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çalışma yaptıklarını ifade eden Gezen, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Kıraathaneler Aslına Dönüyor' projesi kapsamında ilimizin Yuneskent Mahallesi'nde bulunan Çakmaklar Kıraathanesi'nde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Karaman Gençlik Merkezi olarak bizler de duyarlı gençlerimizi, bu konuda gönüllü olmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Karaman’da "Kıraathaneler Aslına Dönüyor" projesi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler