Karaman'da futbol kulüp temsilcileri bir araya geldi

Karaman'da futbol kulüp temsilcileri bir araya geldi

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, amatör liglere katılacak takımların kulüp temsilcileri ile bir araya geldi.Kısacık,...

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, amatör liglere katılacak takımların kulüp temsilcileri ile bir araya geldi.
Kısacık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda, Karaman'da çok ciddi başarılara imza atacak sporcuların olduğunu söyledi.
Spor kulüplerinin Karaman'da güzel çalışmalara imza atacağı inancında olduğunu ifade eden Kısacık, şunları kaydetti:
"Amacımız, değerli yönetici ve temsilcilerimizle birlikte sporun her alanında ilimize en iyi şekilde faydalı olmak ve kalıcı, güzel çalışmalar bırakmak. Spor adına çalışmalarımıza alt yapı ve tesisleşme yönünden de devam edeceğiz. Karaman için tüm yönetici ve temsilcilerimizle birlikte bir olarak spor için her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız. Tüm kulüplerimize 2016-2017 sezonu öncesi başarılar diliyorum."
13 kulüp temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2016-2017 sezonu öncesi antrenman saatlerinin ayarlanması konuları ele alındı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler