Karaman'da alevler geceyi aydınlattı! Cami inşaatındaki yangın güçlükle söndürüldü, hasar büyük

Karaman'da TEKMARSAN Sanayi Sitesi’ndeki yapımı devam eden cami inşaatında yangın çıktı. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle 2 saatte kontrol altına alınırken, camide büyük çapta maddi hasar meydana geldi

Karaman'da sanayi sitesinde yapımı süren cami inşaatındaki tahta kalıp ve malzemelerden çıktığı belirlenen yangın, olay yerine sevk edilen çok sayıda ekibin müdahalesiyle söndürüldü. Camide büyük çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

CAMİ İNŞAATINDA GECE YARISI YANGIN
Yangın, gece saat 23.45 sıralarında Karaman'ın Urgan Mahallesi’nde bulunan TEKMARSAN Sanayi Sitesi’ndeki yapımı devam eden cami inşaatında çıktı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, cami içerisindeki tahta kalıp ve malzemeler henüz bilinmeyen bir nedenle biranda yanmaya başladı. Yangını görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri cami çevresinde güvenlik tedbiri alırken, itfaiyede yangına müdahale etti.

MADDİ HASAR BÜYÜK

Alevlerin geceyi aydınlattığı yangın 5 itfaiye aracı ve çok sayıda ekibin 2 saatlik çalışması sonucu tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. İnşaatta büyük çapta maddi hasar oluştu.

Polis, yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlattı.

aw714721-01.jpgaw714721-02.jpgaw714721-03.jpgaw714721-04.jpgaw714721-05.jpgaw714721-06.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.