Karaman Valisi Tapsız'dan kurum ziyaretleri

Karaman Valisi Tapsız'dan kurum ziyaretleri

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kurum ziyaretleri kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve yerel gazeteleri ziyaret...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kurum ziyaretleri kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve yerel gazeteleri ziyaret etti.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumda incelemelerde bulunan Vali Tapsız, İl Müdür Vekili Orhan Özçalık ile birimleri gezerek müdürlük personeliyle tanıştı.
Tapsız, burada yaptığı konuşmada, dünyanın en lezzetli peynirlerinden birisi olan Divle peynirinin ülke ve dünyada tanıtımının sağlanarak markalaşması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Elma yetiştiriciliği konusuna da değinen Vali Tapsız, Karaman'ın önemli ekonomik girdilerinden birisi olan elma sektörüne işlerlik kazandırılması ve ülke ekonomisindeki yerini alabilmesi için üretimdeki kalite ve kapasitenin arttırılmasına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.
Tapsız, tarım ve hayvancılığın ön planda olduğu Karaman'da üretici birliklerinin sayısının arttırılması ve mevcut birliklerin yapılacak çalışmalarla daha aktif bir konuma gelmesi ve markalaşmasının önemine değindi.
Vali Tapsız, daha sonra kentteki Gazete Anadolu, Karaman'da Uyanış ve Yeni Karaman gazetelerinin temsilcilerini ziyaret etti.
Tapsız, ziyarette yaptığı konuşmada, basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:
"Medya, kamuoyunu doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla hareket ederek doğrudan bilgilendirme gibi bir sorumluluğu var. Kamu görevi yapan yerel ve ulusal ölçekte yayın yapan tüm basın kuruşlarının kamuoyunun bilgilendirilmesinde tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hareket etmesi gerekiyor. Bu amaçla yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :