Karadayı finalinde ne oldu?

Karadayı finalinde ne oldu?

Karadayı 75. Bölüm tıkla İzle (Karadayı Sezon Finali Tıkla İzle)... Sezon Finali nefes kesen Karadayı 75. bölüm burdan tıkla izle. ATV ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Karadayı muhteşem bir sezon finali ile seyirciye veda etti. Karadayı

Karadayı Sezon Finali izle. ATV'nin sevilen dizisi Karadayı sezon finaline düğün sahnesi damgasını vurdu. Karadayı Sezon finalinde; Mahir ve Feride'nin en mutlu günlerinde başlarına ne geldi? Mahir'in sezon finalindeki müthiş değişiminin sebebi neydi? Karadayı sezon finali bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayarak kesintisiz olarak izleyebilirler. Her bölümüyle izlenme rekoru kıran Karadayı hafızalardan silinmeyecek unutulmaz bir bölüm ile ekranlara geldi. Karadayı sezon finali ve kaçırdığınız tüm ayrıntılar milliyet.com.tr'de (Karadayı sezon finali izle)

İzlenme rekorları kıran Karadayı dizisi yeni sezona ne zaman girecek? Karadayı yeni sezonda neler olacak? merek konusu oldu... ATV'nin sevilen dizisi Karadayı sezon finali yaptı. Karadayı son bölümde neler oldu? Karadayı 75. bölüm izlemeyenler yada tekrarını izlemek isteyenler haberimizde verilen link üzerinden tekrarını izleyebilirler. Karadayı hafızalardan silinmeyecek unutulmaz bir bölüm ile ekranlara geldi. Ayrıntılar için milliyet.com.tr'den ayrılmayın.

 

Karadayı 75. Bölüm Özeti

Başrollerini Kenan İmirzalioğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Karadayı dizisi son bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Son bölümü ile sezon finalini yapan Karadayı dizisi izleyenleri ekran başına kitledi. Mahir ve Feride düğün hazırlıklarını artık tamamladılar ve artık düğün günü beklenmeye başladılar. Diğer taraftan Mehmet Saim ise düğünün önüne geçmek ve Mahir'in yaşananların ardından kendi adına ulaşmasını engellemek için Karadayı dizisi 75. bölümde büyük oynamaya karar verdi. Bunun yanında Necdet Sinan Koca cinayetinin zanlısı olarak tutuklanırken, Ayten ise Necdet'in kuyusunu kazıyordu. Karadayı dizisi sezon finalini haberimizin sonunda yer alan bağlantıdan full olarak izleyebilirsiniz.
 



Karadayı dizisi 75. bölümde Mehmet Saim düşmanın ne kadar güçlü ve zeki olduğunun farkındaydı. Karadayı dizisi sezon finalinde Mahir'in babasının ve kendisinin başına gelen olayları araştırmaktan vazgeçmeyeceğinden emindi. Mahir'in er ya da geç kendi ismine ulaşmasına engel olmak zorundaydı. Bu kez gerçekten büyük oynamaya karar verdi. Düğünden önce Mahir'den sonsuza kadar kurtuldu. Bunun için İstanbul'un en acımazsız, en gözü kara, en vicdansız kabadayısını bulacaktı. Aradığı özellikler Mehmet Saim'i sürpriz bir isme götürdü. Karadayı dizisi 75. bölümde Seyis söz verdiği gibi Orhan'ın bir gün önce hürriyetine kavuşmasını sağladı. Her şey Orhan'ın arzu ettiği gibi ilerliyordu artık özgürdü ve ailesinin bundan haberi yoktu. Orhan serbest kalır kalmaz Seyis'in gerçek dünyasıyla tanıştı. Seyis özenle baktığı ve sabırla beklediği Orhan'a ilk görevini verdi. Orhan'ı hayatının en büyük sınavı bekliyordu.

Necdet, Sinan Koca cinayetinin zanlısı olarak tutuklandı. Karadayı dizisi son bölümde Ayten ise her şeyden habersiz mağdur eş rolüne devam etti. Necdet'in ifadesini doğrulamaya ve onu kurtarmaya hiç niyeti yoktu. Hayattan ve Necdet'ten intikamını almak ve hep hayal ettiği yerde olmak için eline geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı. Bu sırada düğün günü gelip çattı. Birkaç saat sonra evlenecek olan Mahir ve Feride heyecan içindeydi. Karadayı dizisi 75. bölümde Feride gelin çıkacağı baba evinde son hazırlıklarını yaparken, Mahir'in evinde de tatlı bir telaş vardı. Herkes çok mutluydu oysa birkaç dakika sonra hayatları sonsuza kadar değişecekti. Karadayı dizisi sezon finalinde vuslata beş kala Mahir'in hayatına kocaman bir bomba düştü ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Önceki ve Sonraki Haberler