Karabük'te "Geleneksel 4. Film Şenliği" ödül töreni

Karabük'te "Geleneksel 4. Film Şenliği" ödül töreni

Film şenliği kapsamında gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi

KARABÜK (AA) - Karabük'te gerçekleştirilen "Geleneksel 4. Film Şenliği" kapsamında yapılan yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü ile 3 Nisan TV tarafından gerçekleştirilen şenliğin ödül töreni, Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törende konuşan Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerinin yıl boyunca çok çalıştıklarını söyledi.

Öğrencilerin sektöre çok iyi hazırlandığını ifade eden Karaş, "Radyo Televizyon Bölümü öğretim görevlileri usta çırak ilişkisiyle Yüksekokulumuzdaki radyo televizyon öğrencilerini belki de lisans seviyesinin ötesinde yetiştirmek için gayret gösteriyorlar. Bugün de ustalıkla yapılmış sanatsal değeri yüksek çalışmaları izliyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yarışmada, "En İyi Birinci Belgesel Film" ödülünü "Çarşamba" belgeseliyle Kadir Yıldız, "En İyi İkinci Belgesel Film" ödülünü "Cumhuriyetin Ablası" belgeseliyle Adem Polat, "En İyi Birinci Kısa Film" ödülünü "Ali Cengiz" filmiyle Kadir Yıldız, "En İyi İkinci Kısa Film" ödülünü "Masir" filmiyle Abdurrahman Korkmaz, "En İyi Reklam Filmi" ödülünü "Keep Calm and Ver Gazı" ile Seda Reis, "En İyi Birinci Sahne Uyarlaması ödülünü, "Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku" ile Hamza Saran, "En İyi İkinci Sahne Uyarlaması" ödülünü "Kelebeğin Rüyası" ile Tunahan Özgür, "En İyi Televizyon Programı Ödülünü" de "Eve Çıkacaksan Gel" programı ile Serap Şen aldı.

Yarışmacılara ödüllerini, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve Müdür Yardımcısı öğretim görevlisi Selahattin Altan verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :