Kahramanmaraş'ta deprem! 4.4 şiddetinde salladı

Kahramanmaraş'ta deprem! 4.4 şiddetinde salladı

Kandilli verilerine göre Kahramanmaraş'ta saat 09.11’de 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü Dulkadiroğlu ilçesi Tevekkeli Mahallesi olarak belirlenen deprem yerin 3.4 kilometre derinliğinde kaydedildi

Kahramanmaraş'ta saat 09,01'de 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Yerin 3,4 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem Kahramanmaraş ve ilçelerinden de hissedilriken, vatandaşlar büyük korku yaşadı. Bölgeden henüz bir olumsuzluk bildirilmedi.

MERKEZ ÜSSÜ TEVEKKELİ MAHALLESİ

Boğaziçi üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 09.11’de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Tevekkeli Mahallesi’nde yerin 3.4 kilometre derinliğinde 4.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

HENÜZ CAN VE MAL KAYBI BİLDİRİLMEDİ

Deprem kent merkezi ve ilçelerinde de hissedildi. İlk belirlemelere göre deprem sırasında can ve mal kaybı yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler