Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yılı

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yılı

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, jandarma teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, jandarma teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köksal, mesajında, jandarma teşkilatının halkın, esnaf ve sanatkarın huzur ve refahı için, gecesini gündüzüne katarak azim ve kararlılıkla ülkemize hizmet ettiğini belirtti.

Teşkilatın kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkın mutluluğu için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi yerine getirdiğini aktaran Köksal, şunları kaydetti:

"Jandarma teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz. Jandarma, her zaman ülkemizin gurur kaynağı olmuş ve olmaya da devam edecektir. Yaptığı mücadele ile de büyük kahramanlıklar yaparak ülkemizdeki birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemiştir. Yaptığı mücadelelerle de halkımızın sevisini ve güvenini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin huzur, can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışan, mücadele eden jandarma teşkilatımızla gurur duyuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler