Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü

Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü

Ankara Valisi Kılıçlar:- "Jandarma Teşkilatı; eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği i

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "Jandarma Teşkilatı; eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle, halk ile devlet arasında önemli bir köprü olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçlar, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 177'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, jandarma teşkilatının, başarılı çalışmalarını 177 yıldır devam ettiren köklü bir kuruluş olduğunu ifade etti.

Jandarmanın halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalıştığını belirten Kılıçlar, teşkilatın, halkın güvenlik kuvvetlerine olan güvenini artırdığını kaydetti.

Kılıçlar, jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, şunları belirtti:

"Jandarma Teşkilatı; eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle, halk ile devlet arasında önemli bir köprü olmuştur.

Başta il jandarma komutanlığı personelimiz olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler