İyilikder'den ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

İyilikder'den ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

GAZİANTEP (AA) - İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Avrupa Yardımlaşma Vakfı ve Uzat Elini Yardımlaşma Vakfı işbirliğinde 380 aileye gıda...

GAZİANTEP (AA) - İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Avrupa Yardımlaşma Vakfı ve Uzat Elini Yardımlaşma Vakfı işbirliğinde 380 aileye gıda yardımı yaptı.

İyilikder gönüllüsü Mehmet Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her ay düzenli olarak gıda dağıtımı yaptıklarını belirtti.

Uzat Elini Yardımlaşma Vakfı işbirliğinde de her ay 72 aileye düzenli olarak gıda yardımlarını sürdürdüklerini anlatan Kırıcı, "Allah hayır sahiplerinin hayrını kabul etsin. İnşallah bundan sonra da yardımlarımız devam edecek." dedi.

Geçen ay 5 bin 500 aileye gıda yardımı yaptıklarını anımsatan Kırıcı, ramazan dolayısıyla da 380 aileye gıda yardımı yaptıklarını söyledi. Kırıcı, önümüzdeki aydan itibaren kıyafet dağıtımına başlayacaklarını kaydetti. Kıyafet yardımında 10 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Kırıcı, ramazanda gıda yardımlarını sürdüreceklerini ifade etti.

En büyük amaçlarının iyilik yapmak olduğunu vurgulayan Kırıcı, doğusuyla, batısıyla, Çerkez'iyle, Kürt'üyle kardeşlik bağını daha da güçlendirerek bu ülkede birlik ve huzur içinde yaşamak istediklerini belirtti.








AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :