İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu oldu

İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Mehmet Satuk Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener, yerel seçimlere ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı.

Balıkesir Belediye Başkan adayının da Turhan Çömez olarak açıklayan Akşener, Sincan Belediye Başkan adayı da Fatih Koca olarak duyurdu.

Meral Akşener, "İYİ Belediyecilikle birlikte belediyelerde hırsızlık, yolsuzluk, rantçılık devri son bulacak! Onun yerine tarımda, sanayide, kalkınmada, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. Eğitimde, sağlıkta, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. Şehircilikte, ulaşımda, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. Teknolojik dönüşümde, engelsiz erişimde, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. İYİ Belediyecilik’le birlikte milletimizin sonuna kadar hak ettiği mutlu, huzurlu ve yaşanabilir şehirler konuşulacak! Hazır olun 1 Nisan’dan sonra artık İYİ Parti iktidarının ayak sesleri konuşulacak!" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.