İYİ Parti'nin ABB ve İBB adayları belli oldu

İYİ Parti'nin ABB ve İBB adayları belli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da düzenlenen grup toplantısında yerel seçimler için adaylarını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara'da düzenlediği grup toplantısında yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener, İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını Cengiz Topel Yıldırım olarak belirlediğini duyurdu. Aynı şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Buğra Kavuncu, Balıkesir Belediye Başkan adayı olarak Turhan Çömez, ve Sincan Belediye Başkan adayı olarak Fatih Koca'nın seçildiğini açıkladı.

Akşener, yaptığı konuşmada, İYİ Parti'nin belediyecilik anlayışının hırsızlık, yolsuzluk ve rantçılığa son vereceğini vurgulayarak, "İYİ Belediyecilikle birlikte belediyelerde tarımdan sanayiye, kalkınmadan eğitime, sağlıktan şehirciliğe kadar geniş bir yelpazede hizmet sunacak. Milletimizin hak ettiği mutlu, huzurlu ve yaşanabilir şehirlerin temelini İYİ Belediyecilik modeli ile atacağız. 1 Nisan'dan sonra artık İYİ Parti iktidarının ayak sesleri konuşulacak!" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.