İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu gözyaşları ile toprağa verildi

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, dün gece 35 yaşında vefat etti. Tozoğlu ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kurtuluş Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eşi ve oğlu tabutu başında gözyaşı döktü

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün gece 35 yaşında hayatını kaybetti. Bugün ikindi namazını müteakip dualarla Kurtuluş Mezarlığı'na defnedilen Gökhan Tozoğlu'nun cenazesinde eşi, oğlu ve yakınları gözyaşı döktü.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, geçtiğimiz ay aort damarının yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılmış ardından da başarılı bir operasyon geçirmiş, 29 Eylül'de taburcu edilmişti.

Evinden tedavisine devam edilen evli ve 1 çocuk babası Tozoğlu, yeniden rahatsızlanınca kaldırıldığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak dün gece yaşamını yitirdi.

Bugün ikindi namazını müteakip dualarla Kurtuluş Mezarlığı'na defnedilen Gökhan Tozoğlu'nun cenazesinde eşi, oğlu ve yakınları ile partililer gözyaşı döktü.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’nun cenaze namazına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ailesi ve sevenleri katıldı.

1.jpg2.jpg5.jpg

4.jpg

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve kalabalık görseli olabilir

tozoglu.jpgtozoglu3.jpgtozoglu2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.