"İstanbul'u Sen Tasarla"

"İstanbul'u Sen Tasarla"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'nin markası "Hediyem İstanbul"un tasarım yarışması için başvurular yarın başlayacak

İSTANBUL (AA) - "İstanbul" temalı özgün tasarımlı hediyelik eşya üretimi misyonuyla yola çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'nin markası "Hediyem İstanbul"un tasarım yarışması için başvurular yarın başlayacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Kültür AŞ tarafından "Hediyem İstanbul" için "İstanbul'u Sen Tasarla" temasıyla üçüncüsü düzenlenen bu yılki yarışma, "İllüstrasyon" ve "Geleneksel Türk Sanatları" olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek.

Amatör-profesyonel yerli ve yabancı bütün sanatçı ve tasarımcılara açık yarışmada, "Geleneksel Türk Sanatları" başlığında tezhip, minyatür, çini ve kalem işi çalışmaları değerlendirmeye alınacak.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesince desteklenen yarışma sonucunda birinciye 8 bin, ikinciye 6 bin, üçüncüye ise 4 bin 500 lira ve mansiyona değer bulunan beş eserin sahibine de biner lira ödül verilecek.

Tasarım yarışması için başvurular 3 Haziran 2016 Cuma günü sona erecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler