İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar ve belediye çalışanları, esnafı ziyaret edip dükkanların vitrinine "Teröre karşı milyonlarca yürek, tek yürek" yazılı afiş astı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve belediye çalışanları, ilçe esnafını ziyaret etti.

CHP Beşiktaş İlçe Teşkilatı önünde bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar ve belediye çalışanları, esnafı ziyaret edip "Teröre karşı milyonlarca yürek, tek yürek" yazılı afişi, dükkanların vitrinlerine astı.

Hazinedar, burada yaptığı açıklamada, terörden korkmadıklarını, halkı daha çok sokaklara çıkmaya davet ettiklerini belirterek, "Tüm ulusumuzu, terörü kınamaya, şehitlerimizi anmaya, Beşiktaş'ı yaşamaya çağırıyoruz." dedi.

Terör saldırılarının amacının, ülkenin toplumsal birliğini yok etmek, toplumun huzurunu bozmak olduğunu ifade eden Hazinedar, "Teröre karşı vereceğimiz en güzel cevap, yaşama dair tutkumuzu, ülkemize dair heyecanımızı bozmasına izin vermeden, birliğimizi pekiştirecek dili artırarak hayatımızın güzelliklerini paylaşmaya devam etmek olacaktır. Bunun yolu da teröre karşı ortak bir dil kullanabilmek. Biz de 'teröre karşı milyonlarca yürek, tek yürek' sloganıyla bütün ulusumuzu, terörü kınamaya, eski adı 'Beleştepe' olan şimdiki adı 'Şehitler Tepesi' olan şehitlerimizin Hakka yürüdüğü yerimizde, terörü kınamaya, şehitlerimizi anmaya, Beşiktaş'ı yaşamaya davet ediyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :