İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

Batman Valisi Deniz, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu- Vali Deniz: -"Bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne kasteden hain terör örgütü asla amacına ulaşamayacak ve hak ettiği cezayı alacaktır"

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, "Bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne kasteden hain terör örgütü asla amacına ulaşamayacak ve hak ettiği cezayı alacaktır." dedi.

Vali Deniz, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polisler için Batman Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Akkaplan ve şube müdürleriyle bir süre sohbet eden Deniz, güvenlik görevlilerine taziyelerini iletti.

Şehit polislere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dileyen Vali Deniz, Türkiye'nin dünyanın her yerindeki mazlumların umudu olduğunu o yüzden de dış güçlerin hedefi halinde olduğunu belirtti.

Türkiye'nin gelişmesini ve ilerlemesini istemeyen kesimlerin terör örgütlerini maşa olarak kullandığına dikkat çeken Vali Deniz, şunları kaydetti:

"Bu coğrafyada ülkemizin gelişmesini istemeyen bazı güçler var. Bu güçler insanlıktan nasibini almamış hain terör örgütleri sayesinde sinsi emellerine ulaşmaya çalışıyor. Biz güçlü bir milletiz, bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne kasteden hain terör örgütü asla amacına ulaşamayacak ve hak ettiği cezayı alacaktır."

- "Vatan için canımız feda olsun"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Akkaplan ise "Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Vatan için canımız feda olsun." dedi.

- Şirvan'da polise moral ziyareti

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ile AK Parti Şirvan İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Kaplan beraberinde bir grup partili ile arama ve kontrol noktalarındaki polislere moral ziyaretinde bulundu.

Başkan Cellek, İstanbul'daki terör saldırısını düzenleyenleri ve bunun arkasındaki güçleri lanetlediklerini vurgulayarak, huzur ve güvenliğin sağlanması için gece gündüz demeden görevini yapan güvenlik güçlerine minnet borçlu olduklarını aktardı.

Cellek, "Ülkemiz ne zaman bir atılım gerçekleştirse ya bir terör saldırısı ya bir darbe girişimi olmaktadır. Şunu bilsinler ki ne yaparlarsa yapsınlar bizleri terörle mücadeleden asla bir adım geri döndüremeyecekler." diye konuştu.







İstanbul'daki terör saldırısı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler