İstanbul'da hırsızlık zanlıları yakalandı

İstanbul'da hırsızlık zanlıları yakalandı

Çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 5'i tutuklandı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı ilçelerde meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak için çalışma başlattı.

Ekipler, 14 Mart'ta Fatih'teki iki ayrı giyim mağazasından kıyafet çalan ve mağazadaki güvenlik kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen Gürcistan uyruklu D.A ve Z.K'yi yakaladı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Esenyurt Saadetdere Mahallesi'nde 17 Mart'ta bir otomobilin camını kırarak içindeki çantayı çalan 3 zanlı da ekiplerce gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.S, K.E. ve M.G'nin tutuklanmasına karar verildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi'nde 8 Mart'ta durdurulan ve çeşitli suçlardan kaydı bulunan M.A. ve V.C.Ö. de gözaltına alındı.

Zanlılardan V.C.A'nın Beyoğlu'nda bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayını, M.A'nın ise Alibeyköy ve Avcılar'da ikametlerde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler