İş kadınlarından dayanışma örneği

İş kadınlarından dayanışma örneği

 

Dünden Bugüne Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni sergisinin açılışına katılan KİKAD (Konya İş Kadınları Derneği) ve KTO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Serpil Polat’a Konyalı iş kadınları olarak desteklerini esirgemedi.

KİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Kadını Aysun Nurullahoğlu ve Konyalı iş kadınları, sergi açılışı sonrası TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serpil Polat ile öğle yemeğinde buluştu.

Yemek öncesi bir açıklama yapan İş Kadını Aysun Nurullahoğlu, “Serpil Polat hanımefendiyi Konyalı iş kadınları olarak yalnız bırakmak istemedik ve düzenlediği el sanatları şölenine katıldık. Sonrasında da öğle yemeğinde buluşarak kadın girişimcilerin sorunlarını ve yapılabilecek faaliyetleri konuştuk. Toplantı çok verimli geçti ve iş kadınları dayanışması bir kez daha burada ele alındı” dedi.

Konyalı iş kadınlarının verdiği destekten dolayı oldukça duygulandığını dile getiren TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serpil Polat ise, “İş hanımlarımızın bizlere verdiği destek ve dayanışma gerçekten çok önemli. Hemşerilerime bu örnek dayanışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Konya ve Konya insanı her zaman birlik beraberliğini bu vesilelerle ortaya koyuyor” diye konuştu.