İrşad Vakfı Ramazan'da Suriye'ye 2'inci yardım tırını gönderdi

İrşad Vakfı Ramazan'da Suriye'ye 2'inci yardım tırını gönderdi

Ramazan ayının ortasında 1 tır dolusu gıda kolisi gönderen İrşad Vakfı yönetimi, bağışçılarından aldığı destekle ikinci tırı da Konya'dan Suriye'ye dualarla uğurladı.

İrşad Dayanışma Vakfı Ramazan ayı içerisinde ikinci yardım tırını da Suriye'ye gönderdi.

Ramazan ayının ortasında 1 tır dolusu gıda kolisi gönderen İrşad Vakfı yönetimi bağışçılarından aldığı destekle ikinci tırını da hafta sonu Konya'dan Suriye'ye dualarla uğurladı.

Vakfın Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Türk organizasyonunda gerçekleştirilen gıda kolilerin içinde un, yağ, makarna ve su gibi temel ihtiyaç malzemeleri yer alıyor.

Gıda dağıtımı geçen sefer de olduğu gibi Afrin, Cenderes ve İdlib bölgesinde gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan, "Bu Ramazan Ayı içerisinde içimiz buruk. Korona belası her şeyi alt üst etti. Camilerimiz kapalı. Allah'a bu belanın başımızdan gitmesi için bol dua ediyoruz. Bu esnada vakıf faaliyetlerine devam ederken Suriye'de bulunan kardeşlerimizi de unutmuyoruz. Onlara yardım gönderiyoruz. Bağışçılarımız sağolsunlar bizlere ulaşarak fitre ve zekâtlarını Suriye için takdim ediyorlar. Onlar bu fedakarlığı gösterdikçe bizler de dünyanın neresinde mazlum varsa gücümüzün el verdiği müddetçe onlara yardıma koşacağız" dedi.

irsad-vakfi-suriye-tir-3.jpg

Etiketler :