İnsansız hava aracıyla hediye dağıttılar

İnsansız hava aracıyla hediye dağıttılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir gayrimenkul firmasının düzenlediği tanıtım etkinliğinde, insansız hava aracından hediye dağıtıldı

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, bir gayrimenkul firmasının düzenlediği tanıtım etkinliğinde, "drone" adı verilen insansız hava aracıyla gökyüzünden hediye dağıtıldı.

İlçede bir gayrimenkul firması tarafından, Ege bölgesindeki konutların tanıtım etkinliği düzenlendi. Göltürkbükü'ndeki bir otelde düzenlenen etkinlikte, iki hava aracına takılan düzenekten, mini paraşütlerle hediyeler bırakıldı.

Çok sayıda gayrimenkul firması çalışanının ilgiyle izlediği etkinlikte, özel olarak hazırlatılmış 200 liralık banknotlar, çikolata ve proje broşürünün içinde olduğu paraşütler süzülerek yere indi. Toplantıya katılan davetliler ise inen paraşütleri yakalayabilmek için çaba sarf etti.

Gayrimenkul firmasının projeler koordinatörü Ertan Mutluevlat, yaptığı açıklamada, yeni projeleriyle yatırımcıların karşısına çıktıklarını söyledi. Yeni projeleri tanıttıklarını ifade eden Mutluevlat, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle helikopterleri güçlükle havalandırdık. Rüzgara rağmen güzel bir etkinlik gerçekleştirdik." diye konuştu.

Etkinlikte sektör temsilcilerine yeni projeler hakkında bilgi verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler