İMİB'den Doğal Taş Tasarım Yarışması

İMİB'den Doğal Taş Tasarım Yarışması

Yarışmada profesyonel kategori birincisine 15 bin lira, öğrenci kategorisi birincisine de 10 bin lira ödül verilecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Maden İhracatçıları Birliğinin (İMİB) bu yıl 6'ncısını düzenlediği Doğal Taş Tasarım Yarışmasına başvurular başladı.

İMİB'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl "Taşa Hayat Ver" sloganıyla düzenlenen 6. Doğal Taş Tasarım Yarışmasına profesyoneller ve öğrenciler katılabilecek. Yarışmaya başvurular "dogaltastasarimyarismasi.com" adresinden ücretsiz olarak yapılacak.

Üretilebilir, ticarileşebilir ve özgün tasarım şartıyla doğal taş kullanımını artırıcı ve özendirici yeni tasarım ve ürünlerin ortaya konmasının hedeflendiği yarışma, "yer döşemesi ve duvar kaplaması", "otel lobisi ve AVM girişi", "Türk hamamı ve banyo" ve "dekoratif ürünler" olmak üzere dört kategoriden oluşacak.

Doğal Taş Tasarım Yarışmasında profesyonel kategoride birinci olana 15 bin lira, öğrenci kategorisinde ilk sırayı alana ise 10 bin lira ödül verilecek.

Dereceye giren öğrenciler ayrıca iki yıllık yurt dışı eğitim bursu ödülünü de kazanacak. İMİB, bu öğrencilerin hem okul ücretlerini hem de yaşam giderlerini karşılamak için aylık bin 500 dolar destek verecek.

Son başvuru tarihi 5 Mayıs olan yarışmanın ödül töreni 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :