Ilgın'da başarılı öğrenciler iftarda bir araya geldi

Ilgın'da başarılı öğrenciler iftarda bir araya geldi

Ilgın Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında soruların tamamını bilen öğrenciler...

 Ilgın Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında soruların tamamını bilen öğrenciler için iftar programı düzenledi.

Ilgın Belediyesine ait bir otelde düzenlenen programa, Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, AK Parti ilçe başkan yardımcısı Avukat Mehmet İlbay, Belediye Meclis üyeleri, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler ile veliler katıldı.

İftarda öğrencilerle yakından ilgilenen Karahan, başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

İlçede, TEOG sınavında soruları tamamını bilen 8 öğrencinin, büyük başarı gösterdiğini belirten Karahan, ilçe olarak kendileriyle gurur duyduklarını ifade etti.

Karahan, katılımcılar Kadir Gecesi'ni de kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç de ilk defa Ilgın'da aynı anda 8 öğrencinin böylesi bir başarı gösterdiğini belirterek, "Öğrencilerimizi tebrik ve motive etmek amacıyla iftarda buluştuk. Ailelerimizi tebrik ederek, öğrencilerimize tercihlerinde de başarılar diyorum. Kandiliniz mübarek olsun." dedi.

Karahan ve Kılınç, iftar programını sonunda öğrencilere birer çeyrek altın ile Kuran-ı Kerim ve bayrak hediye etti.

Gecede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılınç ayrıca, Belediye Başkan Karahan'a eğitime verdiği destekten ötürü plaket takdim etti.

ilginda-basarili-ogrenciler-iftarda-bir-araya-geldi--(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :