İGİAD Bangladeş'te incelemelerde bulundu

İGİAD Bangladeş'te incelemelerde bulundu

İGİAD'ın yıllık programları dahilinde farklı ülkelere düzenlediği seyahatler ticari amacın yanında dostluk köprüleri kurmayı da amaçlıyor

İSTANBUL (AA) - İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Bangladeş'te incelemelerde bulundu.

İGİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli ticari alanlarda iş görüşmesi yaparak iş birliği anlaşmalarında bulunan İGİAD üyeleri Bangladeş'in başkenti Dakka başta olmak üzere farklı bölgelerdeki sosyal projeleri inceledi.

İGİAD’ın organizasyonuna ev sahipliği yapan Multi Serve International Derneği, yapmış olduğu ticari programla birlikte sosyal projeleri de inceleme imkanı sundu.

İGİAD'ın yıllık programları dahilinde farklı ülkelere düzenlediği seyahatler ticari amacın yanında dostluk köprüleri kurmayı da amaçlıyor.

İGİAD Kurumsal İlişkiler Başkanı Adnan İnanç, Bangladeş'e yapılan seyahatin, ticari, turizm, sosyal ve kültürel amaçlı olduğunu belirterek, "Mazlum coğrafyamız olan Bangladeş’e olan seyahatimiz, ülkelerimiz halkları arasında dostluk ve dayanışma zemini oluşturmak, Bangladeşli kardeşlerimizle çok yönlü ilişkileri geliştirmeyi hedeflemektedir. Derneğimiz, iş ahlakını ve ticari erdemleri önemsemektedir. Karşılıklı ve uzun soluklu çalışmalar ve ticari ilişkiler ancak ahlaki tutarlılık, ahde vefa ve iş ahlakı ile mümkün olabilir ki, İGİAD tam da bu ilkelerin yaygınlaşmasını amaçlamakta" değerlendirmesinde bulundu.

İGİAD heyeti üyeleri, Chittagong İslam Üniversitesi Merkezini ve merkeze bağlı başta tıp fakültesi olmak üzere birçok üniversite yerleşkesini gezerek bilgi aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :