Hizmet-İş Sendikasından eğitime 45 bin avro destek

Hizmet-İş Sendikasından eğitime 45 bin avro destek

KAYSERİ (AA) - Hizmet-İş Sendikası'nın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile yürüttüğü Avrupa Birliği Koordinasyon ve Mali Yardımlar Dairesi...

KAYSERİ (AA) - Hizmet-İş Sendikası'nın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile yürüttüğü Avrupa Birliği Koordinasyon ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığının desteklediği Yeterliliğe Dayalı Eğitim Programıyla Genç Makine Bakımcıları Yetiştirme Projesi tamamlandı.

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında 120 gencin eğitim aldığını, yapılan sınav sonucu başarılı öğrencilerin belgelerini aldığını belirtti.

Çelik, açıklamasında şunları kaydetti:

"Gerçekleştirilen proje kapsamında Seyyid Burhaneddin Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde 120 gencimize mesleki beceri ve yeterlilik kazandırılarak iş gücüne katılımı sağlanmış ve sınav belgelendirme sistemi yoluyla da başarılı olan öğrencilerimize MYK belgesi almaya hak kazanmışlardır."

Açıklamada, değeri yaklaşık 45 bin avro olan proje malzemelerin, Seyyid Burhaneddin Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Güneş ve Sendika Başkanı Serhat Çelik’in imzaladığı protokolle okula devredildiği de kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :