Hızlı tren bilet fiyatları ne kadar oldu? Konya, İstanbul, Ankara, Karaman, Eskişehir YHT bilet fiyatı

Hızlı tren bilet fiyatları ne kadar oldu? Konya, İstanbul, Ankara, Karaman, Eskişehir YHT bilet fiyatı

Yaz tatili ve İslam Dayanışma Oyunları nedeniyle Konya'ya YHT ile gelmek isteyenler, Yüksek Hızlı Tren biletlerinin kaç lira olduğunu araştırmaya başladı. İşte Ankara-İstanbul, Ankara-Konya, İstanbul-Konya YHT biletleri 2022 satış fiyatları ve detaylar..

Türkiye'de şehirlerarası ulaşımda hayatı büyük ölçüde kolaylaştıran Yüksek Hızlı Trenler (YHT) birbirinden farklı şehirleri, yolcuları ve kültürleri birbirine bağlıyor. Karayolu ulaşımına kıyasla daha hızlı ve ekonomik seyahat etme imkanı sağlayan YHT’ler ekonomi, business ve yemekli (yalnızca soğuk tüketilen yiyecek ve içecekler) olmak üzere 3 çeşit vagondan oluşuyor.

Yaz tatili ve Konya İslam Dayanışma Oyunları nedeniyle Konya'ya YHT ile gelmek isteyenler, Yüksek Hızlı Tren biletlerinin kaç para olduğu araştırmaya başladı. Ankara - İstanbul, Ankara - Konya, İstanbul - Konya biletlerinin satış fiyatı merak edilenler arasında. Yaz aylarında sık sık şehir değiştiren vatandaşlar için daha hızlı ulaşım sağlamak için öncelikli tercihlerden biri olan YHT biletlerinin fiyatları ve detayları merak konusu oldu.

YHT bilet fiyatları, kalkış durakları ve seferleri araştırılmaya başladı. İşte 2022 YHT güncel bilet fiyatları, seferler ve kalkış durakları..

YHT BİLETLERİ NE KADAR? YÜKSEK HIZLI TREN BİLETİ FİYATLARI KAÇ LİRA?

KONYA - İSTANBUL YHT BİLET FİYATI

Konya-İstanbul arası YHT bilet fiyatı 235 TL

KONYA - ANKARA YHT BİLET FİYATI

Konya-Ankara arası YHT bilet fiyatı 87 TL

ANKARA-İSTANBUL YHT BİLET FİYATI Ankara - İstanbul arası YHT bilet fiyatı 195 TL

KONYA - KARAMAN YHT BİLET FİYATI

Konya-Karaman arası YHT bilet fiyatı 59 TL

ANKARA-KARAMAN YHT BİLET FİYATI

Ankara-Karaman arası YHT bilet fiyatı 132 TL

Ankara-Konya seferini yapan YHT Konya'ya ulaştı

YHT SEFER VE DURAK BİLGİLERİ

1- Ankara-İstanbul-Ankara YHT

Ankara’dan hareket eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni sırasıyla Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı duraklarına uğruyor.

Ankara’dan sabah 06.00’da ve İstanbul’dan(Söğütlüçeşme) sabah 06.05’te hareket eden ‘Ekspres YHT’ler yalnızca Eskişehir ve Pendik ara duraklarından yolcu almakta olup seyahat süresi yaklaşık 25 dakika daha kısa.

Seyahat Süresi : Ankara-İstanbul (Söğütlüçeşme) seyahat süresi duruş sayısına göre değişkenlik göstermekle birlikte 4.30- 5 saat aralığında.

2- Ankara-Eskişehir-Ankara YHT

Ankara-Eskişehir parkurunda işleyen trenler Eryaman ve Polatlı duraklarına uğruyor.

Seyahat Süresi : Ankara-Eskişehir: 1 saat 26 dakika

3- Ankara-Konya-Ankara YHT

Ankara-Konya-Ankara hattında işleyen trenler Eryaman, Polatlı ve Selçuklu duraklarına uğruyor.

Seyahat Süresi : Ankara-Konya: 1 saat 49 dakika

4- Ankara-Karaman-Ankara YHT

Ankara-Karaman-Ankara hattında işleyen trenler Eryaman, Polatlı, Selçuklu, Konya ve Çumra duraklarına uğramakta.

Seyahat Süresi : Ankara-Karaman: 2 saat 49 dakika

5- İstanbul-Konya-İstanbul YHT

İstanbul-Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Treninin durakları sırasıyla Halkalı, Bakırköy, Söğütlüçeşme, Bostancı, Pendik, Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Selçuklu ve Konya.

Seyahat Süresi : Konya-İstanbul (Söğütlüçeşme): Yaklaşık 5 saat.

6- İstanbul-Karaman-İstanbul YHT

İstanbul-Karaman-İstanbul Yüksek Hızlı Treninin durakları sırasıyla Söğütlüçeşme, Bostancı, Pendik, Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Selçuklu, Konya, Çumra ve Karaman.

Seyahat Süresi : İstanbul-Karaman: Yaklaşık 6 saat.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.