Hedef marka olmak

Hedef marka olmak

Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi antrenörleri hafta sonu futbol okulların bütün gruplarında bulanan sporcuları takip altına aldı.

Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi antrenörleri hafta sonu futbol okulların bütün gruplarında bulanan sporcuları takip altına aldı. Futbol okullarındaki yeni yapılanma ile birlikte yeni projeler bir bir hayata geçirilmeye başlandı. Buna göre ilk olarak Futbol Okulları Ligi için çalışmalar tamamlandı. Konya merkezde 7 bölgede 5-15 yaş grubunda faaliyet gösteren futbol okullarda yapılacak taramalar sonucunda yetenekli isimler Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi’ne kazandırılacak.  

 

Başkan Yardımcısı Zahir Renklibay idaresinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Futbol Gelişim Akademisi ve futbol okullarında hedef Türkiye’de marka haline gelebilmek. Bu doğrultuda hazırlıkları tamamlanan yeni projelerle birlikte Atiker Konyaspor, Anadolu Selçukspor ve Futbol Okullarını bir çatı altında birleşecek. Böylelikle oluşturulacak havuz kapsamında sistemli, planlı programlı çalışmalarla kısa uzun ve orta vadede sonuçlar elde edilecek. Akademi antrenörlerimizin futbol okullarından tespit ettiği isimler en kısa sürede yarışmacı grupların içine dahil edilecek.