Hatice ve Enver’e mutluluklar

Hatice ve Enver’e mutluluklar

Konya’nın öncü inşaat firmalarından Esbey Mimarlık’ın Satış Müdürü Enver Bulut ile Hatice Kanatoğlu, görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Enver Bulut ve nişanlısı Hatice Kanatoğlu, bir ömür boyu mutluluklarına ‘Evet’ diyerek dünya evine girdiler. Genç çifti bu mutlu günlerinde akraba ve dostları yalnız bırakmadı. Görkemli düğünde davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

Konya’nın öncü inşaat firmalarından Esbey Mimarlık’ın Satış Müdürü Enver Bulut ile Hatice Kanatoğlu, görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. İlk düğünlerini kız evi olan Antalya Kaş’ta Çerçiler Düğün Salonu’nda gerçekleştiren çiçeği burnunda çift, ikinci düğünlerini de Konya’da Atiker De Luxe’de yaptı. Dost ve akrabalardan oluşan çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde aile büyükleri Osman Bulut ve eşi Türkan Bulut ile Hüseyin Kanatoğlu ve eşi Emine Kanatoğlu, evlatlarının bu mutlu gününde davetlileri kapıda karşıladı. Enver ve Hatice bu mutlu günlerini dost ve akrabaları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Nikah merasiminde gelin damadın ayağına basmayı da ihmal etmedi. Düğünde misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. 
Genç çiftten teşekkür
Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür eden çiçeği burnunda çift, “Bu heyecan verici ve hayatımızın en güzel gününde, mutluluğumuzu bizlerle paylaşan herkese teşekkür ediyoruz. Darısı diğer tüm bekârların başına” ifadelerini kullandılar.  Ferit Hepokur – Memleket 

 

hatice-ve-enver--(4).jpg

hatice-ve-enver--(5).jpg

hatice-ve-enver--(6).jpg