Hatice ninenin "kapkaç" yarası hala iyileşmedi

Hatice ninenin "kapkaç" yarası hala iyileşmedi

Çorlu'da geçen yıl uğradığı kapkaç sırasında kolu kırılan 71 yaşındaki Hatice Çalışkan hala iyileşemedi- Çalışkan:-"Evime doğru gitmek isterken tanımadığım biri geldi elimden torbamı alıp beni de yerde sürükleyerek kaçmaya başladı"-"Çantamın içinde 50 lir

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'da, geçen yıl uğradığı kapkaç sırasında yere düşerek sürüklenen ve kolu kırılan 71 yaşındaki Hatice Çalışkan hala iyileşemedi.

Pazara giderken Akıncılar Caddesi'nde ekim ayında uğradığı kapkaç sonrası yaralanan Hatice nine, hala kolu askılı şekilde yaşamını sürdürüyor.

Gaspçının önceki gün tutuklanması sonrası gündeme gelen olayın mağduru Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada pazardan alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken bir iş yerinin önünde oturarak dinlendiği sırada kapkaça uğradığını anlattı.

Hayatında ilk defa böyle bir şey yaşadığını ve korktuğunu belirten Çalışkan, ''Bir müddet dinlendim daha sonra evime doğru gitmek isterken tanımadığım biri geldi elimden torbamı alıp beni de yerde sürükleyerek kaçmaya başladı. Çantamın içinde 50 liram vardı onu alıp çantamı da yere atıp kaçmış. Yoldan geçenler bana yardımcı oldu. Kolum çatladı ve hala tedavi oluyorum.'' dedi.

Hatice Çalışkan'ı kapkaç yoluyla gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Y.B, önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Hatice ninenin kapkaç yoluyla gasp edilişi güvenlik kameralarınca da tespit edilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler