Hatay’da alacak verecek kavgası cinayet ile bitti! Hakan Gör öldürüldü

Hatay’da alacak verecek kavgası cinayet ile bitti! Hakan Gör öldürüldü

Hatay'ın Erzin ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti. 44 yaşındaki Hakan Gör tüfekle vurularak öldürüldü. Polis ekipleri cinayetin failini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı

Hatay'ın Erzin ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada kan döküldü. Tüfekle vurulan Hakan Gör öldü.

Edinilen bilgiye göre, olay İstasyon caddesi üzerindeki bir narenciye bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle karşı karşıya gelen Hakan Gör (44) ile Y.Ö. (38) tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sırasında Y.Ö. yanında getirdiği tüfekle Gör'e ateş ederek olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Dörtyol devlet hastanesine kaldırılan Hakan Gör yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hakan Gör'ün cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekiplerinin kaçan zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.

Hatay’da bir kişi tüfekle vurularak öldürüldü

Hatay’da bir kişi tüfekle vurularak öldürüldü

Hatay’da bir kişi tüfekle vurularak öldürüldü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.