Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan halk oylamasının ilde huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan halk oylamasının ilde huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için her türlü tedbirlerin alındığını bildirdi.
Vali Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, halk oylaması sürecinde vatandaşların, halk oylaması ile ilgili konularda 155 Polis ve 156 Jandarma telefonları ile birlikte belirtilen seçim harekat merkezleri telefonlarına ihbar ve bildirimde bulunabileceklerini ifade etti.
Halk oylaması öncesi ve sırasında her ne surette olursa olsun vatandaşların oy kullanma hakkını zedeleyebilecek hareketlere meydan verilmeyeceğini, bu tür girişimleri yapanlar hakkında derhal gerekli yasal işlemler başlatılacağını aktaran Tapsız, şunları kaydetti:
"Karaman genelinde 590 sandıkta, 171 bin 3 seçmen oy kullanacak. Referandum günü emniyet ve asayişi sağlamak üzere 617 Emniyet, 271 Jandarma güvenlik mensubu olmak üzere toplam 888 güvenlik mensubu görev yapacaktır. Harekat Merkezleri ile Karaman Valiliği bünyesinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi ve 5 Kaymakamlıkta İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri oluşturulmuştur."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler