Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

Ankara Genç Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" oyu kullanacaklarını açıkladı

ANKARA (AA) - Ankara Genç Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, 16 Nisan'da anayasa değişikliğine ilişkin yapılacak referandumda oylarını "evet"ten yana kullanacaklarını bildirdi.

Abdi İpekçi Parkı'nda toplanan grup adına açıklama yapan Platform Sözcüsü Abdülkadir Kocatepe, halk oylamasına kısa bir zaman kaldığını, 16 Nisan'da ülkenin istikrar ve bekası için oy kullanılacağını belirtti.

Hem ülke içinde hem de dışında düşmanların kılıç kuşandığını, Batı ülkelerinin, FETÖ ve PKK'nın birleşerek "hayır" kampanyaları yaptığını dile getiren Kocatepe, "Biz hayrın ve şerrin yalnızca Allah'tan geldiğine inanarak, ezilmiş, sömürgeleştirilmiş tüm coğrafyaların ümidi olan liderimizi, çıktığı yolda yalnız bırakmamak için 'evet' diyoruz." dedi.

Parlamenter sistemin ülkeyi kriz ve kavgalara mahkum ettiğini anlatan Kocatepe, "Şimdi bizler her türlü gerici müdahaleye karşı, bu ülkenin gerçek sahiplerinin arasından çıkacak milli liderlerimizle sonuna kadar yürümek için 'evet' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından, çeşitli pankartlar taşıyan gruptakiler, sloganlar atarak Kızılay'a kadar yürüdü.

Etkinliğe, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler