Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Karakeçili ilçesini ziyaret...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Karakeçili ilçesini ziyaret etti.

Çarşı merkezinde bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Demir, burada yaptığı konuşmada, Karakeçili ilçesinin seçimlerde ve halk oylamalarında daima milletin ve halkın yanında yer aldığını söyledi.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin "evet" kampanyası için çok yoğun şekilde çalıştıklarını vatandaşların teveccühünün çok iyi olduğunu belirten Demir, şöyle konuştu:

"Bunlar partili Cumhurbaşkanlığından korkmuyor, bunların korktuğu yüzde on beş, yüzde yirmi oyla iktidar olamayacaklarından korkuyor. Güçlü yönetim için Devlet Bahçeli'nin desteği ile on sekiz maddelik anayasa değişikliği hazırlandı. Bu işten millet karlı çıkacak. Bakanlık verilerek milletvekili transfer ederek kurulan hükümetlerden hayır gelmiyor bunu geçmişte gördük. Kırk beş günlük hükümetler var. Bu gün hayır diyenler geçmişti GAP'a, Keban'a, İstanbul’daki köprülere karşı çıktılar. Şimdi de İstanbul’daki hava limanına karşı çıkıyorlar. Bunlar Türkiye'nin güçlenip büyümesini istemiyorlar. Yeni sistem ile Türkiye büyüyecek güçlenecek, buna millet karar verecek."

Demir, vatandaşlarla sohbet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler