Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KONYA (AA) - AK Parti Ilgın ilçe yönetimi 65. Danışma toplantısı yapıldı.Ilgın Belediyesine ait Sahip Ata Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıda...

KONYA (AA) - AK Parti Ilgın ilçe yönetimi 65. Danışma toplantısı yapıldı.

Ilgın Belediyesine ait Sahip Ata Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, 16 Nisan'a kadar gece gündüz kapı kapı dolaşıp, yeni sistemi halka anlatacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan da konuşmasında, kurtuluş savaşı nasıl bir milatsa aynı şekilde 15 Temmuz'unda bir milat olduğunu belirterek, "16 Nisan 2017’de yine ülkemiz için milat olacaktır. Bugün ülkemizin geldiği noktayı hazmedemeyen dış güçler, içerideki işbirlikçileri birlik olmuş, her türlü hainliği yapmaktadırlar. Çünkü çok iyi biliyorlar ki, Türkiye ayağa kalkarsa tüm Müslümanlar ayağa kalkacak. İşte bu nedenle inşallah 16 Nisan’da hepimizin gayretiyle arzu edilen netice alınacaktır." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Musa Arat'da AK Partinin millete, memlekete hiçbir zaman başını öne eğdirecek hizmetler üretmediğini belirtti.

Hep ileriye baktıklarını, hedefler koyduklarını ifade eden Arat, şunları kaydetti:

"İşte 2023, 2071 hedeflerimiz ortada. Gerek ülkemizi, gerekse ümmeti ilgilendiren bir coğrafyanın merkezinde yaşıyoruz. Allah bu stratejik noktaya bütün nimetleri de bahşetmiş. Bu yüzden dünyanın gözü hep üzerimizde. 100 yıl önce ülkemiz üzerinde planlar yapılmış ve bir yüz yıl için daha plan yapılmak isteniyor. Bizim de buna karşı durmamız, özellikle AK Parti gençliği olarak bu planı, bu oyunu bozmamız gerekiyor. Tıpkı 15 Temmuz’da o gece memleketimize, davamıza ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıktığımız gibi. İşte bunun için 'evet' dememiz gerekiyor. Geçmişten gelen sorumluluklarımız için 'evet' dememiz gerekiyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :