Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'deki terör saldırısı

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan: "Darbe girişimi yapanlara ve bölücü terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz"

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, darbe girişimi yapan ve ülkeyi bölmeye çalışan tüm terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi gönülden desteklediklerini, başarısı için duacı olduklarını ifade etti.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldısında 8 askerin şehit olması sonrası yazılı açıklama yapan Avan, ülkenin içerisinde bulunduğu sıkıntılı ve karışık günleri fırsat bilen bölücü terör örgütlerinin, güvenlik güçlerine haince saldırmaya devam ettiğini belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına ve destekçilerine yönelik uygulanan temizlik harekatının aynı şekilde PKK mensuplarına ve destekçilerine yönelik de uygulanması gerektiğini işaret eden Avan, şunları kaydetti:

"Darbe girişimi yapanlara ve bölücü terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Terör belasından en çok canları yanan bizler, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, emniyet teşkilatımıza ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler