Hakkari'de şok! İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher yaşamını yitirdi

Hakkari'de şok! İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher yaşamını yitirdi

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, ekibinde yer alan bir polis memuru tarafından silahlı saldırı sonucu makamında hayatını kaybetti.

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. Cevher saldırı ardından olay yerinde yaşamını yitirdi.

Saldırganın çevik kuvvet biriminde çalıştığı ve psikoloji sorunları olduğu öne sürüldü.

12 Ağustos 2017'de Hakkari'ye atandı. Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

3 YIL ÖNCE DE RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ MAKAMINDA ŞEHİT EDİLDİ

Rize Emniyet müdürü Altuğ Verdi, 13 Aralık 2018 tarihinde Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki makamında, bir polis memuru tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit olmuştu. Saldırıda Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yigit Can Köksal da yaralanmıştı. Cinayeti Derepazarı Emniyet Amirliği'nde görevli trafik polisi İsmail Hakkı Saraçoğlu işlemişti.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü polis dehşetiyle sarsıldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nasuh Çulcu iddiaya göre, birlikte görev yaptığı kadın komiseri rahatsız etti. Aralarındaki tartışma sonrasında İl Emniyet Müdür yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Cevher, konuyla ilgili polis memur Çulcu hakkında tutanak düzenledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.