GÜRTİAD Kadın Kolu Komitesinden sosyal merkez ziyareti

GÜRTİAD Kadın Kolu Komitesinden sosyal merkez ziyareti

Gürcü ve Türk İşadamları Derneğinin Kadın Kolu Komitesi üyeleri merkezdeki ihtiyaç sahibi kadınlara yardımda bulundu

TİFLİS (AA) - Türk ve Gürcü İşadamları Derneğinin (GÜRTİAD) Kadın Kolu Komitesi üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki bir sosyal merkezi ziyaret ederek buradaki ihtiyaç sahibi kadınlara yardımda bulundu.

GÜRTİAD Kadın Kolu Komitesi heyeti, Tiflis'teki Uluslararası Kızılhaç Örgütüne ait "Sen Yalnız Değilsin" isimli yaşlılara yönelik sosyal merkezi ziyaret etti.

Tadilat ve tamiratı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından 2011 yılında yapılan merkezde yardım etkinliği düzenlendi.

Daha çok 60 yaş üstü yaklaşık 200 kişiye hizmet veren merkezde düzenlenen kültür ve gastronomi etkinliğinin ardından, burada kalanlara soğuktan korunmak için ihtiyaç duydukları çeşitli hediyeler dağıtıldı.

AA muhabirine açıklama yapan GÜRTİAD Kadın Kolu Komitesi Başkanı Garatel Allahverdova, "Amacımız yaşlı kadınlarla daha çok vakit geçirmek, ilgilenmek ve onlarla sevgi paylaşmaktır. Bu etkinlikten büyük memnunluk duyduk." dedi.

GÜRTİAD Kadın Kolu Komitesi üyesi Semiha Sancar ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilk ziyaretlerini "Sen Yalnız Değilsiniz" merkezine yaptıklarını dile getirerek bu etkinliklerin farklı projelerle devamını getireceklerini söyledi.

Merkez Müdürü Tea Khorava da "GÜRTİAD'ın sayesinde buradaki en güzel günlerimizden birini yaşadık. Birçok hediye getirdiler ama en önemlisi onların bizimle paylaştığı ilgi ve sevgidir." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :