Gürsoy, Ribat dergisini ziyaret etti

Gürsoy, Ribat dergisini ziyaret etti

1982 yılında yayın hayatına başlayan ülkemizin en istikrarlı dergilerinden olan Ribat Dergisi'ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Ribat Dergisine yayın hayatında başarılar diledi.

Ribat Eğitim Vakfının kurumlarından ülkemizin en istikrarlı süreli yayınlarından Ribat Dergisini İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ziyaret etti.

Ribat Dergisi Genel Müdürü Hasan Kaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, "Eğitimin bir tek yönü yoktur, çeşit çeşit eğitim metodu vardır. Ribat Dergisi de bu çerçeveden baktığımızda eğitim faaliyeti yürütmektedir. 33 yıllık geçmişi ile güçlü bir yayıncılık faaliyeti yürüten Ribat Dergisine, bundan sonraki yayın hayatında da başarı diliyorum." dedi.

 

Ribat Dergisi Genel Müdürü Hasan Kaya ise ziyarette yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ribat, ailenin her ferdi için bir mektep olma vasfını hiçbir zaman kaybetmedi. Her ay aslında sadece Ribat Dergimiz değil, Ribat Dergimiz ile birlikte 3 farklı dergi gidiyor abonelerimize.

Hem çocuklarımız, hem hanımefendiler için özel dergiler hazırlıyoruz. İstikrarı nitelikle destekliyoruz, güçlü bir yazar ekibimiz var.

Okuyucularımızın da destekleri ile bu yolculuğumuz inşaAllah kesintisiz bir şekilde devam edecektir." dedi.

Ribat Dergisi, kesintisiz bir şekilde 1982 yılının Kasım ayından beri her ay düzenli olarak yayımlanıyor.