Güray Vural ve Ümit Kurt Milli mi olacak? Vural ve Kurt kimdir?

Güray Vural ve Ümit Kurt Milli mi olacak? Vural ve Kurt kimdir?

Güray ve Ümit Fatih Terim'e neden minnettar? Fatih Terim, Güray Vural ve Ümit Kurt'u kampa mı çağırdı? Güray Vural ve Ümit Kurt'un futbol kariyeri ne? Güray Vural ve Ümit Kurt hangi takımda oynuyor?

Güray Vural ve Ümit Kurt il kez mi Milli olacak? Güray ve Ümit Fatih Terim'e neden minnettar? Fatih Terim, Güray Vural ve Ümit Kurt'u kampa mı çağırdı? Güray Vural ve Ümit Kurt'un futbol kariyeri ne? Güray Vural ve Ümit Kurt hangi takımda oynuyor?

Fatih Terim tarafından A Milli takıma ilk kez davet edilen Akhisar Belediyesporlu Güray Vural ile Sivassporlu Ümit Kurt antrenman öncesi açıklamalar yaptı.

Ümit Kurt, "Hem ülkemiz hem de bizim adımıza önemli bir dönemden geçiyoruz. Önümüzde iki çok krİtik maç var. Önce Çek Cumhuriyeti, sonra da Letonya ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan mutlak 6 puan almamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi ilk maçta İzlanda'ya mağlup olduk. Bunu telafi etmemiz lazım. Burada olduğum için mutluluk duyuyorum. Beni buraya layık gördüğü için Fatih hocama çok teşekkür ediyorum. Ülkemi, takımımı ve bayrağımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Kadrodan çıkan oyuncular çok kaliteli. Çıkarılanlar kadar burada olmak isteyenler de var. Kadrodan çıkanlar yerine Fatih hocamız en iyi tercihi yaptı. Yeni 3 arkadaşımız geldi. Onların da aynı heyecanı paylaştığını düşünüyoruz" diye konuştu.

Güray Vural ise "Fatih hocama beni buraya layık gördüğü için teşekkür ederim. Önemli olan burada kalıcı olmak. Sürekli milli takım forması giyebilmeyi hedefliyorum. Ülkemiz adına Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile çok önemli iki maça çıkacağız. İzlanda'ya mağlup olduk, Çek Cumhuriyeti de grubun güçlü takımı Hollanda'yı yendi. Bu, iki maçın önemini daha çok artırdı. İki karşılaşmadan 6 puan almamız gerekiyor. Geçen sene daha çok önde oynadım. Bazı maçlarda sol bekte süre aldım. Benim için mevki fark etmiyor. İki taraflı da oynayabiliyorum. Hocamız nerede görev verirse elimden geleni yaparım. Milli takımımızın adına önemli oyuncular ama aramıza 3 arkadaşımız katıldı. Onlar da takım için önemliler. Bizler burada yeniyiz ve yeni şanslar elde edebiliriz. Umarım bu şansı en iyi şekilde değerlendiririz" diye kaydetti.

ÜMİT KURT KİMDİR?

Ümit Kurt (d. 2 Mayıs 1991 Osmaniye), Türk futbolcu. 2008 yılında Ankaragücü A2 takımına Osmaniye Akdeniz Futbol Okulundan transfer olan futbolcu, 2010 yılında kulübüyle profesyonel sözleşme imzalamış ve ilk resmi maçına 24 Nisan 2011'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında çıkmıştır. 2012-2013 sezonun ikinci yarısında ise Sivasspor'a transfer olmuştur. 

GÜRAY VURAL KİMDİR?

Güray Vural (d. 11 Haziran 1988, Afyonkarahisar), Türk futbolcu. Akhisar Belediyespor'da oynamaktadır. Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Güray iki sene burada oynadıkdan sonra 2003 senesinde Selimiye Spor Kulübü altyapısına transfer oldu. Dört sezon sonra buradan da profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Denizlispor altyapısına transfer oldu. Yarım sezon altyapıda görev aldıkdan sonra a takıma alındı ve Denizlispor için ilk Süper Lig karşılaşmasını 16 Aralık 2007 tarihinde Hacettepe'ye karşı oynadı. 2012 yılında Akhisar'a transfer olan Güray, Süper lig'in 1.haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçın 90+1. dakikasında Akhisar'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetmiştir. Ayrıca bu gol 2012-13 sezonunun ilk golü olmuştur.

Millî takım kariyeri
5 kez Türkiye U-21 Millî Takımına çağrılan Güray Vural, 5 kez de Türkiye U-21 Millî Takımı formasını giydi ve bu karşılaşmalarda bir gol kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler