GÜNCELLEME - Kadıköy'de terör operasyonu

GÜNCELLEME - Kadıköy'de terör operasyonu

Kadıköy'de bir eve düzenlenen operasyonda, İçişleri Bakanı Soylu'ya yönelik silahlı ve bombalı saldırı hazırlığında olduğu belirtilen terör örgütü DHKP/C üyesi İ.Ö. polislerin "teslim ol" çağrısına silahla karşılık verince ölü ele geçirildiİSTANBUL EMNİYE

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de bir eve düzenlenen operasyonda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik silahlı ve bombalı saldırı hazırlığında olduğu belirtilen terör örgütü DHKP/C üyesi İ.Ö. ölü ele geçirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Kadıköy Acıbadem'de bir eve operasyon düzenledi. Terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda, evde bulunan İ.Ö. etkisiz hale getirildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, operasyonla ilgili şu bilgilere yer verildi."Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde, terör örgütü DHKP/C'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik silahlı ve bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DHKP/C terör örgütü mensubu İ.Ö'nü yakalanmasına yönelik Kadıköy'de bulunan bir adrese yapılan operasyonda, şahıs, teslim olması yönünde yapılan tüm uyarılara rağmen teslim olmamış ve görevlilerimize silahla karşılık vermesi sonucu ölü ele geçirilmiştir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler