Gözyaşı Geceleri Konya'da

Gözyaşı Geceleri Konya'da

Gözyaşı Geceleri, 7 yıl aradan sonra “Aşk Bir Güneşe Benzer” adlı yeni programıyla 24 Nisan Çarşamba günü Konya seyircisiyle tekrar buluşuyor

Gözyaşı Geceleri, uzun bir aradan sonra “Aşk Bir Güneşe Benzer” adlı programıyla Konya’da.

Gözyaşı Dergisi ve Gözyaşı Geceleri hakkında bilgi veren Gözyaşı’nın mimarı Haşim Akten, “3 Mayıs 1987 yılında Konya’da “Gözyaşı Dergisi” ile Mevlâna’ca başladığımız yolculuğumuz, Gözyaşı Geceleri’nin kendine has görselliği ve sunumu ile 1988’de “Sen Kimsin?” programıyla sahnelerde devam etti. Gözyaşı bugün 32. Yılında. Avrupa’da altı ülke ve Türkiye’nin her yerinde 3230 program yaptık. Gözyaşı Geceleri ve Bendeyar adlı sinema filmiyle gönüllere girmeyi başardık” dedi.

“ÂŞIK OLUN KURTULUN”

Allah’ın kullarına Mevlânâ’nın “Ey Allah’ın kulları âşık olun kurtulun” mesajını 32 yıldan bu tarafa bütün insanlığa vermeye gayret gösterdiklerini ifade eden Akten, şunları dile getirdi: “Gayemiz; insanı Allah’ın yarattığı en şerefli bir varlık olarak gören İslam’ın terörle anıldığı asrımızda öncelikle İslam toplumunu Mevlânâ’nın o cazip dünyasına davet ederek, Yüce Rabbimize en saf, en temiz duygularla  kulluk edebilmenin şifrelerini “sanat” ile yansıtmak, İnsan olmadan İslam olunamayacağı temel düsturu ile inansın, inanmasın hiçbir insanın kalbini kırmadan mesajlarını verebilmek…”

24 NİSAN’DA KONYA’DA

“Aşk Bir Güneşe Benzer” adlı Gözyaşı programı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Konferans Salonunda, 24 Nisan 2019 Çarşamba günü gündüz saat 14.00’da bayanlara, akşam saat 20.00’da herkese icra edilecek. Gözyaşı Geceleri biletlerinin 20 TL. olduğu bildirildi. Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için 0544 671 9828 nolu telefona başvurulabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler