Gönül Dağı'nın divanesi ölecek mi? Selma öğretmen gerçeği öğreniyor mu?

Gönül Dağı'nın divanesi ölecek mi? Selma öğretmen gerçeği öğreniyor mu?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın divanesi güneş toplayan adam ölecek mi? Sırrı taşımakta zorlanan Ciritçi Abdullah Selma öğretmene gerçeği söyleyecek mi?

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı'nın Güneş Toplayan Adamı ölüm döşeğinde, divane hayata tutunabilecek mi yoksa ölecek mi? Sırrı taşımakta zorlanan Ciritçi Abdullah Selma öğretmene gerçeği söyleyecek mi?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı 79. Bölüm, son bölüm izle ekranı ile gündemdeki yerini aldı. Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'ın yer aldığı dizinin 24 Aralık Cumartesi (bu akşam) yayınlanan yeni bölümünde kulübesinde hasta bir şekilde bulunan Divane, ölüm döşeğinde. Rüyasında bir yolculuğa çıkan güneş toplayan adamın bu yolculuğunu tamamlayıp tamamlamayacağı merak konusu oldu.

Gönül Dağının 71. Bölümünde kalburla güneş toplayan adamın hayat hikayesine yer verilmişti. Güneş toplayan adamın evli ve bir çocuğu olduğu, eşinin ölümünün ardından kızının yetimhaneye verildiği ortaya çıkmıştı.

Bu durumu öğrenen Ciritçi Abdullah, güneş toplayan adamın çocuğunu bulmak için arayışa geçerek Selma öğretmene ulaşmıştı. Ciritçi Abdullah'ın Selma öğretmene gerçeği söyleyip söyleyemeyeceği merakla bekleniyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler