Gölbaşı Belediyesi kuruluş yıldönümünü kutladı

Gölbaşı Belediyesi kuruluş yıldönümünü kutladı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin kuruluşunun 52. yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen programa,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin kuruluşunun 52. yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Şenol Esmer, Belediye Başkanı Fatih Duruay, eski belediye başkanlarından Mümtaz Sarıtaş, Erdal Eren, Cevdet Kara, A. Nasır Haşlak, Yakup Odabaşı, belediye meclis üyeleri, eski meclis üyeleri, belediye çalışanları, siyasi parti ilçe teşkilatları, bürokratlar, muhtarlar, STK’lar ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Duruay, artık kabuk değiştiren Gölbaşı'nın bugün gerçek bir kent, gerçek bir ilçe görümüne kavuşmaya başladığını söyledi.

Duruay, şunları kaydetti:

"Burada eski belediye başkanlarımıza Gölbaşımızı o günden bugüne getirdikleri için teşekkür ediyorum. Onlar bulundukları dönemlerde o günkü imkanlar doğrultusunda Gölbaşı’na hizmet ettiler. Gölbaşı ekonomisine çok büyük katkı sağlayan Mogan Gölümüzün temizlenme işi vardı. İnşallah bu dönemde temizliğinin yapılması bizlere nasip olacak. Bugün eski belediye başkanlarımız, kaymakamımız ve Gölbaşımız'ın sakinlerinden Cemil Çiçek ile şantiyeyi gezdik. Ankara'nın en büyük değerlerinden olan Mogan Gölü’nün temizliğine bu sene başlayıp, yıl içinde bitireceğiz."

Duruay, ilçeye hizmet etmiş eski belediye başkanlarına, emekli Gölbaşı Belediyesi çalışanlarına ve Gölbaşı'nın yaşayan en eski belediye meclis üyesi Nafiz Sarıçiçek'e günün anısına plaket takdim etti.

Programda Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seğmen ekibi gösteri sundu ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı sahne aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :