GİV Konya Başkanı Ceylan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik! 'Milletimiz tercihini istikrardan yana yaptı'

GİV Konya Başkanı Ceylan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik! 'Milletimiz tercihini istikrardan yana yaptı'

GİV Konya Başkanı Fatih Ceylan, n Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ederek, hayırlı olmasını diledi. Konya sanayisinin 20 yılda 30 kat büyüdüğünü belirten Ceylan, "Milletimiz tercihini istikrardan yana yaptı" dedi

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimini zaferle kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ederek, hayırlı olmasını diledi. Konya sanayisinin 20 yılda 30 kat büyüdüğünü belirten Ceylan, "Milletimiz tercihini istikrardan yana yaptı" dedi.

GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını değerlendirdi.

Milletin tercihinin istikrardan yana olduğuna işaret eden Fatih Ceylan, “Seçim sonuçlarını değerlendirmek gerekirse milletimizin tercihi istikrardan yana olmuştur milletimizin tercihi başımızın üstü nedir sanayide üretimde istikrardan yanadır önümüzde geçmiş 20 yılı başarılarla dolu bir iktidar bulunmaktadır savunma sanayinden sağlık alanına eğitimden yapısal hizmetlere ulaşım ve lojistik ye demir Yollarına hava Yollarına havaalanlarına kadar birçok alanda yatırım yapmış çalışmış başarılı bir iktidardan bahsediyoruz. Tabii ki 20 yıllık süre içerisinde de dünyayı içine alan krizler Pandemi gibi çok önemli ülkeyi ve dünyayı saran sorunlarla baş etmeye çalıştı iktidar mesele krizler değil elbette dünyada krizler ve problemler olacaktır mesele bu krizlerden nasıl çıktığımızdır 20 yıl içerisinde geçtiğimiz 20 yılda yaşanılan dünya ve ülkemiz özelinde yaşanan onlarca sıkıntıdan güçlenerek dimdik ayakta çıkmıştır” dedi.

“KONYA 20 YILDA SANAYİSİ VE İHRACATINI 30 KAT BÜYÜTTÜ”

GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizi hamdolsun son 20 yıldır ihracatını ve sanayisini büyütmüş üretimini geliştirmiş bir Türkiye’den bahsedebiliriz sadece Konya örnek vermek gerekirse son 20 yılda sanayisini ve ihracatını 30 kat büyütmüştür bu ancak istikrarla güven ortamıyla ve süreklilik ile mümkün olur daha önce tüketen Türkiye’de iken şimdi üreten ihracat yapan dünyayı karış karış gezen ve ürettiğini satmaya çalışan özgüveni yüksek geleceğe güvenle bakabilen para kazanabilen sanayiciler ve üreticiler olduk.

Üreten Türkiye olduk mutlaka eksiklerimiz var ihracatımız da ithalatımız arasındaki dengesizliği verdiğimiz açığı kapatmak zorundayız. Bunun için çalışmak zorundayız daha nitelikli ürünler etmeli ve ihracatımızı daha güçlü hale getirmeliyiz. İthalatımızı da aldığımız ürünleri işlediğimizde daha fazla kar edebileceğimiz ürünler kategorisine çevirmeliyiz bunlar önümüzdeki beş yılın hedefleri olabilir.

Yine son 20 yılda ülkemizin gündemine girişimcilik diye yeni bir kavram girdi. Ve devletimiz son 20 yılda girişimcilere dünya ortalamasının üzerinde destek imkanları sundu ve ülkemiz girişimcilerle birlikte büyüdü. Ülkelerin ekonomilerini girişimciler büyütürler girişimcilerin omuzlarında yükselen ülke ekonomileri dolayısıyla sanayici istikrardan yana bunca başarıyı yaşatmış bir iktidarı destekliyor Ve istikrarın devam etmesinden memnuniyet duyuyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.