Gençlerden şehit ailelerine ziyaret

Gençlerden şehit ailelerine ziyaret

ANKARA (AA) – Ankara'nın Çubuk ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençler, şehit ailelerini ziyaret etti. Çubuk...

ANKARA (AA) – Ankara'nın Çubuk ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençler, şehit ailelerini ziyaret etti.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinlik kapsamında şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Türk bayrağı taşıyarak, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atan yaklaşık 70 kişi, geçen hafta Van'ın İpekyolu ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen ve imha edilmeye çalışılırken infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Çam'ın Atatürk Mahallesi'ndeki evine gitti.

Şehidin annesi Hanım, eşi Emine, kızları 12 yaşındaki Sema Nur, 8 yaşındaki Beyza ve 1 yaşındaki Ali Eymen Çam'ı ziyaret eden gençler, şehit ailesine Türk bayrağı hediye etti.

Takım antrenörü Ahmet Koçyiğit, sporcularıyla şehit ailelerini ziyaret ettiklerini belirterek, "Allah rahmet eylesin, mekanı eminiz ki cennet olacak. İnşallah Peygamber efendimize komşu olur. İnşallah orada bizlere de şefaat eder." ifadesini kullandı.

Ziyarete eşlik eden Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da bugünde gençlerin kendilerine yakışanı yaparak vatanı için canlarını feda edenlerin ailelerini ve çocuklarını yalnız bırakmadıklarını dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler