"Gençler sabah namazında buluşuyor"

"Gençler sabah namazında buluşuyor"

EDİRNE (AA) - Edirneli gençler "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" organizasyonu çerçevesinde Dar-ül Hadis Camisi'nde sabah namazı kıldı.Gençlerin milli...

EDİRNE (AA) - Edirneli gençler "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" organizasyonu çerçevesinde Dar-ül Hadis Camisi'nde sabah namazı kıldı.

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" organizasyonunda kapsamında, Edirneli gençler Dar-ül Hadis Camisi'nde bir araya geldi. Camide sabah namazını kılan gençler, dua etti.

Etkinliğe katılarak gençlerle namaz kılan Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Zekeriya Bayrak, geleneksel hale gelen buluşmaların çok önemli olduğunu söyledi.

Gençlerle bir arada bulunmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Bayrak, "Bakanlığımızın 81 ilde yaptığı bu etkinlikte gençlerimizle buluşuyoruz. Edirne’mizin tarihi camilerinden Dar-ül Hadis Camisi'nde güzel bir atmosferde bir araya geldik. Amacımız farkındalık oluşturmak, gençlere bu bilinci oluşturmak ve sabah namazında hep birlikte buluşmak." şeklinde konuştu.

Namaz çıkışında vatandaşlara çorba ve simit ikram edildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler