Gaziantep’te kamu personeline tatil kararı! 5 gün izinliler

Gaziantep’te kamu personeline tatil kararı! 5 gün izinliler

Gaziantep'te sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğlen saatlerine doğru şiddetini arttırdı. Vali Davut Gül'den tatil açıklaması geldi.

Gaziantep'te sabah saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı öğlene doğru şiddetini arttırdı.

Kar yağışının kent merkezinde görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Yayaların yürümekte zorlandığı görülürken trafiği yoğun olan caddeler boş kaldı. Kapanan yolların açılması için belediye ekipleri iş makinalarıyla yoğun çaba sarf ediyor.

GAZİANTEP'TE PERSONEL TATİL EDİLDİ

Vali Davut Gül şu açıklamayı yaptı: "Olumsuz hava şartları, önümüzdeki hafta da devam edeceğinden; Hamile,engelli ve üç yaş altı çocuğu bulunan kamu görevlilerine 24-28 ocak tarihleri arasında 5 gün idari izin verilmiştir. Halk eğitim ve rehabilitasyon merkezleri de aynı tarihlerde tatil edilmiştir"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.